Lokacija projekta

Objekt je smješten u Ivanečkoj ulici br. 7a na Trešnjevci, jednom od najtraženijih zagrebačkih kvartova. Sve na jednom mjestu – tramvajska linija i autobus su na 10 min hoda, vrtić na 2 minute, škola, park i dom zdravlja na 10 minuta hoda. Za izlet izvan grada ili odlazak osobnim vozilom na posao, tu su brze prometnice – Selska ulica i Prilaz Baruna Filipovića na 3 minute vožnje.

Lokacija objekta u Ivanečkoj ulici, u kontaktnoj zoni gradske četvrti Trešnjevka sjever sa susjednom četvrti Črnomerec, osigurava da su svi važni prateći sadržaji potrebni za udobno stanovanje - kao što su trgovine, dvije osnovne škole, vrtić, autobusne stanice, tramvajska stanica, dom zdravlja, ljekarna - smješteni u maksimalno 10-tak minuta hoda od lokacije objekta. Tako se na cca 9 min hoda nalazi tramvajska stanica na Ilici, a na istoj udaljenosti je i zelena oaza na Trgu Pravednika među narodima, sa uličnim vježbalištem, sportskim terenima i parkom za kućne ljubimce.

Vaši najmlađi mogu spavati do zadnjeg trenutka jer se dječji vrtić Bajka nalazi na 2 minute hoda od objekta, dok će školarcima do osnovne škola trebati 10 minuta hoda. Onim malo starijima odgovarati će blizina Doma zdravlja Zagreb Zapad u ulici Baruna Filipovića, za što će biti potrebno otprilike 7 minuta laganog hoda.

Neovisno o tome, da li ste individualac, tražite li budući obiteljski dom, ili jednostavno želite pametno investirati svoj novac, blizina raznovrsnih javnih i komercijalnih sadržaja, te dostupnost cestovne i javno-prijevozne mreže, jamstvo su da će potrebe svih biti zadovoljene.

Dječji vrtić Bajka

2min - 200m

Sportski tereni Pongračevo

8min - 650m

Osnovna škola Ivana Cankara

10min - 900m

nova Osnovna škola Pongračevo

15min - 1200m

Park Ciglenica za ulično vježbanje, park za pse

10min - 700m

Dom Zdravlja Zagreb – zapad (Baruna Filipovića)

7min - 550m

Trg Pravde u izgradnji

7min - 600m

Tramvajska stanica na Ilici

9min - 700m

Autobusna stanica Selska/Zagorska

7min - 600m

Dom sportova

18min - 1,5km

Crkva Sv. Marka

11min - 900m

Zagrebačka avenija

5min - 2km

Arena Shopping centar

12min - 7km

Sportski park mladost

8min - 4km

Poslovna zona Radnička 6 km

10min - 6km