O projektu

U izvedbi je stambena građevina Ivanečkoj ulici br. 7a, na kčbr. 515/4 k.o. Trešnjevka, sa 51 stambenom jedinicom, 53 parkirna garažna mjesta u podrumu i prizemlju te spremištima po katovima, ukupne katnosti: podrum, prizemlje i šest katova. Građevina se proteže u pravcu istok-zapad.

Kako bismo zadovoljili zahtjeve i potrebe modernog stanovanja, predvidjeli smo različite tipove tlocrta, od dvosobnih stanova površine 39 m2 do luksuznih penthouse-a površine cca 130 m2 na 6. katu. Stanovi su raspoređeni od 1. do 6. kata, a u prizemlju i podrumu objekta su predviđena su garažna parkirna mjesta.

Stanovi su prilagođeni modernim trendovima i potrebama obiteljskog stanovanja, osvijetljeni i komforni, gdje se promišljenim projektiranjem i dobro razrađenim tlocrtima nastojao postići optimalan omjer iskorištenosti prostora i ugode boravka.

Objekt je projektiran i građen po najnovijim smjernicama za gradnju zgrada gotovo nulte emisije energije (nZEB), tako da iznadprosječnu kvalitetu i opremljenost naših stanova prati i energetska učinkovitost i visoki ekološki standardi, a ugrađena oprema jamči dugoročnu održivost i manje troškove režija i održavanja. Tako se stanovi zagrijavaju podnim grijanjem putem dizalica topline najnovije generacije, hlađenje je sa inverterskim klimatizacijskim uređajima, dok je vanjska ovojnica zgrade izvedena sa toplinskom izolacijom debljine 15 cm, i vanjskom stolarijom sa troslojnim low-e staklima.

Sve stambene jedinice na katovima imaju prostrane natkrivene balkone ili terase, a na zadnjem katu su velike terase sa otvorenim pogledom na okolinu i mogućnošću dodatne ugradnje roštilja, sunčališta, vanjskog hidromasažnog bazena i sl.

Detalje o standardu opreme možete vidjeti u Standardu opremeljenosti

Tijekom izgradnje, Kupac ima mogućnost sudjelovanja u opremanju i kreiranju svog budućeg stana, izborom završnih materijala i opreme, a tu je i mogućnost manjih promjena tlocrta u početnoj fazi gradnje.

Uz svaki stan postoji opcija kupnje garažnog parkirnog mjesta, te opcija kupnje spremišta, a odabir istih ovisi o kupcu, odnosno raspoloživosti u trenutku kupnje.

Objekt je projektiran po važećim energetskim normama za dobivanje energetskog certifikata A+.

Zgrada je u fazi gradnje, sa predviđenim rokom dovršetka u veljači 2023. godine.

Objekt je smješten u Ivanečkoj ulici br. 7a na Trešnjevci, jednom od najtraženijih zagrebačkih kvartova.

Lokacija

Nudimo Vam mogućnost sudjelovanja u opremanju i kreiranju svog budućeg stana

Kupac ima mogućnost izbora završnih materijala i opreme te mogućnost manjih promjena tlocrta u početnoj fazi gradnje. Uz svaki stan se kupuje garažno parkirno mjesto/garaža ili vanjsko parkirno mjesto te spremište u podrumu, a odabir istih ovisi o kupcu, odnosno raspoloživosti u trenutku kupnje.


S vama od početka

Kupnja stana za većinu ljudi predstavlja najveću financijsku odluku koju će imati u životu.

Često su to male, vrlo osobne stvari koje čine razliku i koje su jamstvo da ćete uživati već od donošenja te odluke pa sve do trenutka kada prvi put otključate Vaš novi dom vlastitim ključem.


Saznajte više